Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Χώρα της Νάξου λόγω των εκδηλώσεων του τριημέρου της Αποκριάς

Καρναβάλι Νάξου 2023
Newsroom
12/03/2024 23:35
 
 
 

 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Χώρα της Νάξου ανακοίνωσε το Λιμεναρχείο λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού του τριημέρου της Αποκριάς. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 15 Μαρτίου και το Σάββατο 16 Μαρτίου, από τις 15:00 μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων, δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση οχημάτων κατά μήκος της παραλιακής οδού, στην πλατεία των ΚΤΕΛ, στο χώρο των ταξί, των ξενοδοχειακών και ενοικιαζόμενων οχημάτων, καθώς και στο χώρο έμπροσθεν του ηρώου.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου, από τις 08:00 μέχρι το τέλος της παρέλασης του καρναβαλιού, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων κατά μήκος της παραλιακής οδού. Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση οχημάτων κατά μήκος της παραλιακής οδού, στην πλατεία των ΚΤΕΛ, στο χώρο των ταξί, των ξενοδοχειακών και ενοικιαζόμενων οχημάτων, καθώς και στο χώρο έμπροσθεν του ηρώου.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

ΘΕΜΑ: «ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ»

Λόγω εκδηλώσεων εορτασμού του τριημέρου των αποκριών 2023 και στο πλαίσιο προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, σας ενημερώνουμε ότι: ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-03-2024 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16-03-2024 από τις 15:00 έως πέρας των εκδηλώσεων, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ παντός τύπου οχημάτων κατά μήκος της παραλιακής οδού, στην πλατεία των ΚΤΕΛ, στο χώρο των ταξί, των ξενοδοχειακών και ενοικιαζόμενων οχημάτων, καθώς και στο χώρο έμπροσθεν του ηρώου.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17-03-2024 από τις 08:00 έως πέρας της παρέλασης του καρναβαλιού, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ παντός τύπου οχήματος κατά μήκος της παραλιακής οδού.

Επίσης, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ παντός τύπου οχημάτων κατά μήκος της παραλιακής οδού, στην πλατεία των ΚΤΕΛ, στο χώρο των ταξί, των ξενοδοχειακών και ενοικιαζόμενων οχημάτων, καθώς και στο χώρο έμπροσθεν του ηρώου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και φρονούμε ότι η προσπάθεια αυτή που καταβάλλεται από Υπηρεσία μας για την ενημέρωση των πολιτών να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό.

Ο Λιμενάρχης
Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Αποστολόπουλος Αλέξιος

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.304 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*