Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα σε Πάρο και Αντίπαρο

Άκης Αξαόπουλος
17/06/2022 21:36
 
 
 

 

Την Πάρο και την Αντίπαρο επισκέφτηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για να συμμετάσχει στους θρησκευτικούς εορτασμούς της Πεντηκοστής και στο πλαίσιο της περιοδείας του, επισκέφθηκε τη Μάρπησσα, τη Νάουσα και την Αντίπαρο. Ο κ. Φορτωμας συναντήθηκε με επιχειρηματίες και κατοίκους και συζήτησε μαζί τους για την πορεία της τουριστικής περιόδου, αλλά και για θέματα της καθημερινότητάς τους. Η Πάρος και η Αντίπαρος, δύο νησιά που συγκαταλέγονται στους πολύ δημοφιλείς προορισμούς, υποδέχονται φέτος μεγάλες ροές επισκεπτών από το εξωτερικό, κάτι που ενισχύει την τοπική οικονομία, που τα προηγούμενα δύο χρόνια είχε υποστεί μεγάλη πίεση.

Ο Βουλευτής, κατά την παραμονή του στη Νάουσα, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σωματείου Αλιέων Πάρου, κ. Δημήτρη Σκιαδά και συζήτησαν για τα ζητήματα του κλάδου, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβη στην Αντίπαρο, όπου παρακολούθησε μαζί με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Τάσο Φαρούπο και τον Έπαρχο Πάρου-Αντιπάρου κ. Κων/νο Μπιζά το 4ο φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών «Χοροαρμενίσματα στην Αντίπαρο» και απηύθυνε χαιρετισμό. Στην επίσκεψή του στον Κώστο την επόμενη ημέρα, συναντήθηκε με κατοίκους και φίλους και το απόγευμα μετέβη στις Λεύκες, όπου παρευρέθηκε στον Εσπερινό στον Ι.Ν. της Αγίας Τριάδας. Το βράδυ της ίδιας ημέρας παρακολούθησε μαζί με τον Δήμαρχο και τον Έπαρχο της Πάρου, τη Λαϊκή Συναυλία στο Ανοικτό Θέατρο Λευκών.

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου παρέστη στην αρχιερατική θεία λειτουργία στον Ι.Ν. της Αγίας Τριάδας, χοροστατούντος του Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου και μετά το πέρας της λειτουργίας συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Λευκιανών Αθήνας και ΜΕΕΑΣ ΥΡΙΑ Λευκών, καθώς και με πολλούς κατοίκους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πάρο ο κ. Φόρτωμας πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Πάρου, κ. Μάρκο Κωβαίο, τον Έπαρχο Πάρου Αντιπάρου κ. Κων/νο Μπιζά, τον Πρόεδρο του Ν.Ο. Πάρου κ. Ηλία Κουντρομιχάλη, την Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου κ. Κατερίνα Βιτζηλαίου, καθώς και μέλη του Συμβουλίου. Είχε την ευκαιρία να συζητήσει για την τουριστική περίοδο, καθώς και για θέματα καθημερινότητας.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Κάθε φορά που επισκέπτομαι την Πάρο και την Αντίπαρο νιώθω μεγάλη χαρά, όχι μόνο γιατί συναντώ φίλους αγαπημένους, αλλά και γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να αφουγκραστώ τις αγωνίες και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Από πλευράς μου, θα συνεχίσω να είμαι αρωγός σε όποια προσπάθεια γίνεται, γιατί στο νου μου πάντα είναι οι Κυκλάδες και η αγάπη μου γι’ αυτές. Προχωράμε με ελπίδα, δυνατά για τις Κυκλάδες! Όλοι Μαζί, ενωμένοι, αλλάζουμε τη χώρα και τα νησιά μας προς το καλύτερο».

(Visited 77 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*