Φ. Φόρτωμας: Έγκριση χρηματοδότησης περιβαλλοντικού έργου στην Τήνο από το Πράσινο Ταμείο

Λιμάνι Τήνου
Άκης Αξαόπουλος
13/05/2021 12:23
 
 
 

Τη χρηματοδότηση της ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων για το νησί της Τήνου, συνολικού ποσού 112.000,00 €  ενέκρινε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου. Πιο συγκεκριμένα το έργο αφορά την ανάπλαση της Πλατείας Πέτρου Βιδάλη και της Πλατείας Φειδίου. Το έργο προχώρησε ύστερα από την κατάρτιση μελετών και την κατάθεση προτάσεων του Δήμου Τήνου.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, επενδύει σταθερά  στην πολιτική περιβαλλοντικής ανάπτυξης της χώρας, και ως εκ τούτου, αυτή τη στιγμή, αξιοποιεί στο έπακρο και με σχέδιο τους πόρους του Πράσινου Ταμείου, προκειμένου να υλοποιηθούν σημαντικά για τις τοπικές κοινωνίες αναπτυξιακά έργα. Η συνεργασία του Κεντρικού Κράτους και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι αναγκαία ώστε να έρχονται σημαντικά αποτελέσματα και να δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες για την καθημερινότητα των πολιτών.

Συγχαίρω ως Βουλευτής Κυκλάδων, τόσο την ηγεσία του Πράσινου Ταμείου και συγκεκριμένα τον κ. Στάθη Σταθόπουλο για την έγκριση της χρηματοδότησης αυτής και την ένταξη του έργου, όσο και τον Δήμο Τήνου  για τα άμεσα αντανακλαστικά ώστε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και τα εργαλεία που του προσέφερε το Πράσινο Ταμείο προς όφελος της Τήνου.

(Visited 251 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*